Coachen

shutterstock_105757790U weet zelf wel wat goed voor u kan zijn. Toch is het soms moeilijk om een nieuwe leefstijl zoals stoppen met roken, minder eten, meer bewegen, te behalen doordat u niet weet hoe u dit het beste zou kunnen aan pakken.

Gedragsverandering is lastig te realiseren. Het lukt u vaak wel om een aantal weken uw nieuwe leefstijl toe te passen, maar na een tijd valt u toch terug in uw oude patroon. U bent hierin niet de enige. Een terugval wordt vaak gezien als een gebrek aan discipline. Het is echter voor veel mensen moeilijk om een goede voornemens vol te houden.

Een vitaliteitscoach of vitaliteitstherapeut helpt u bij het stellen van haalbare doelen en bij het maken van een plan. Daarnaast ondersteunt een vitaliteitscoach of vitaliteitstherapeut u bij het uitvoeren van dit plan. Wilt u stoppen met roken, beter slapen, meer bewegen, afvallen, uw stress en emoties beter managen? Dan kan een vitaliteitscoach of vitaliteitstherapeut u hierbij helpen. Klik hier indien u meer informatie wilt u over de mogelijkheden.