(Life)Coaching

Alive-and-kicking-life-coaching-ondersteuning-bij-uw-leefstijlWilt u afvallen, gezonder eten, stoppen met roken, beter slapen of meer gaan bewegen?
Gedragsverandering is lastig. Een vitaliteitstherapeut kan u daarbij helpen door middel van oplossingsgerichte begeleiding met gebruik van wetenschappelijk bewezen hulpmiddelen die gericht zijn op het snel automatiseren van gedrag. Daardoor heeft u aantoonbaar meer kans op blijvend resultaat. De vitaliteitstherapeut heeft daarnaast ook de mogelijkheid om u te helpen bij stress- en emotiebeheer.
 

Interessant...vertel me meer

U wilt eindelijk gaan leven in plaats van overleven.

Maar hoe pakt u dat het beste aan? Gedragsverandering is lastig te realiseren. Het lukt u vaak wel om een aantal weken uw nieuwe leefstijl toe te passen, maar na een tijd valt u toch terug in uw oude patroon. U bent hierin niet de enige. Een terugval wordt vaak gezien als een gebrek aan discipline. Het is echter voor veel mensen moeilijk om goede voornemens vol te houden.

Een vitaliteitscoach of vitaliteitstherapeut helpt u bij het stellen van haalbare doelen en bij het maken van een plan. De vitaliteitscoach of vitaliteitstherapeut ondersteunt u bij de uitvoering van dat plan.

Op basis van uw hulpvraag maken wij een gezamenlijk plan met onderdelen uit positieve psychologie, stress- en emotiebeheer. Hierdoor zal uw welbevinden verbeteren. Dit is een holistische, maar niet-zweverige aanpak: u blijft met beide voeten op de grond.

Ik wil meer weten